Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Wie zijn wij ?

Stichting Tabernacle Ministries is een interkerkelijke organisatie en opereert tegenwoordig vanuit de Gelderse stad Ede. De stichting werd opgericht in december 2002 te Gorredijk, Friesland en statutair gevestigd te Opsterland op 11 januari 2005.

Vandaaruit organiseerde het tussen 2003 en 2008 vele levensveranderende bijeenkomsten, conferenties, seminars en scholen. Daarnaast ontwikkelde de stichting diverse zendingsprojecten en reisde het voor spreekbeurten, aanbiddingsdiensten en zendingsmissies af naar diverse landen wereldwijd waaronder Nederland, België, Roemenië, Israël, Canada, de Verenigde Staten van Amerika en Indonesië. In Roemenië ondersteunde de stichting enkele jaren lang alle kinderen van een circa 100 inwoners tellend gedeelte van een zigeunerdorpje en daarnaast begon het een werkproject om kansarme zigeunermeisjes aan betaald werk en een opleiding te helpen. De periode vanaf 2008 tot 2012 was stichting Tabernacle Ministries vooral actief met hun trainingsschool te Oosterbierum en verschillende bijeenkomsten te Drachten zoals o.a. de maandelijkse 'The Remnant' meetings en het project 'Drachten For Jesus!'

De stichting heeft haar activiteiten daarna gestaakt tot 2015.
Daarna is er gebouwd aan een nieuw fundament om de stichting in de toekomst meer draagkracht te geven en de continuïteit te waarborgen. Sinds 2016 houdt de stichting zich weer bezig met diverse projecten. Er zijn plannen voor nieuwe bijeenkomsten in de toekomst, maar vooralsnog niets concreets. 

Voor onze visie en wat wij geloven klik hier

Huidig Bestuur:
CEO & Voorzitter: Maurits A. Tuinenburg
Penningmeester: Dora Tuinenburg-Schouten
Secretaris: Jacqueline Rijksen

Raad van Advies:
Onze Raad van Advies bestaat uit enkele anonieme individuen die ons op informele wijze bijstaan met raad en advies. De betrokken personen achtten wij geestelijk en sociaal volwassen en onderhouden wij reeds een langdurig lopende relatie mee. De Raad van Advies dient ons ter bescherming van de integriteit van de organisatie en een frisse blik op het gehele werk van "buitenaf". 

International Missions Director & Events: Maurits Tuinenburg
India Missions Director & Director Children Home: Kailay Raju
Projectmanager "Mooier Leven": Dora Tuinenburg-Schouten
Webwinkelbeheerder: Samuel Tuinenburg
Afdeling Veiligheid (TMAS): Maurits Tuinenburg